Jess2dogs

TJÄNSTER

Hundpsykolog, Hundinstruktör & Hundfrisör

Hundpsykologi för hundägare

Att veta hur man ska hantera en utmanande individ i olika situationer är inte alltid lätt. Även den mest erfarne hundägaren eller utbildade hundföretagaren kan ställas handfallen inför en situation som man kanske till och med är utbildad i att kunna och således vet hur den "borde" hanteras i teorin. Och i de flesta fall lyckas man, särskilt när man hjälper andra, men varför fungerar det då inte alltid i praktiken på den egna hunden? 

Hundens Omvårdnad

Vill du lära dig hur du tar hand om din egen hunds päls och omvårdnad på ett enkelt och relationsbyggande sätt? Som hundfrisör blir man snabbt medveten om den stora utmaningen varje enskild hundägare ställs inför så fort hunden inte beter sig som förväntat vid hanteringen. Hur vet man vad som hjälper när hunden inte vill bada, fönas, borstas, klippas, trimmas, klippa klor eller bosta tänderna mm? 

Hundinstruktör

Det finns en uppsjö av duktiga hundinstuktörer i vårt avlånga land som brinner för att hålla gruppkurser för hundägare. Det finns dock en stor andel hundägare som aldrig kommer varken kunna eller vilja delta i en gruppträning med andra hundar och ägare. Det kan bero på många olika högst personliga anledningar och behöver inte nödvändigtvis var pga att hunden inte klarar av milljön. Därför har jag valt att erbjuda privata instruktörsmöten där fokus ligger enbart på dig och din hund. Välkommen att boka instruktörstid för dig och din hund. Första mötet är alltid online.