Jess2dogs

Kunskapshunger & Nyfikenhet


Alltid starten på något nytt

Med bra utbildare, duktiga lärare, en bra mentor och kunskapshunger började grunden att byggas för ett livslångt lärande och en vilja att hjälpa fler hundar till en bättre hälsa. Jess2dogs är ett passionerat företag som drivs av mig, Jessica Åkerström, sedan 2019 efter flera års hundstudier i olika former, drömmar och funderingar. En utbildning på Svenska Terapihundskolan 2013 till besökshundsekipage la grunden för kommande vidareutbildningar inom hund. Hundfrisör, hundistruktör och hundpsykolog via Hundens Hus i Stockholm och lärlingstid på Hundtrim Schamponix i Stockholm kickade igång ett nytt kapitel i mitt liv 2017. Med en erfaren mentor i en fantastisk lokal med professionell utrustning, bra produkter och äran att ta hand om kundernas underbara hundar varje dag började resan i hundbranschen på allvar. Därefter har jag utbildat mig internationellt till Family Dog Mediator. Mer om det kan du läsa längre ner. 

Foto: Cilla Danielsson, Hundens Hus

Vetenskap och Etologi

Min vidareutbildning ökar din trygghet


Att arbeta inom ett fält som spänner över ett så stort område som hundbranshen gör är både spännande och utmanande. Det finns mängder av utbildningar på marknaden och det kan ibland vara svårt att veta vilken hundutbildning som verkligen är den rätta.


Evidensbaserade metoder


Det finns olika metoder och förhållningssätt i branshen till hur träning av hund ska göras på bästa sätt. Den typ av förhållningssätt till hundträning och relationsbyggande metoder som jag förespråkar backas upp av modern forskning och vetenskap. Jag vidarutbildar mig ständigt för att hålla mig uppdaterad inom den senaste forskningen. Det gör det säkert för alla som väljer att anlita mig, eftersom jag alltid ser till att de jag lär ut är till fördel för relationen mellan hund och människa utefter etiska och hållbara metoder.

Family Dog Mediation®

Den saknade puzzelbiten 


Det finns ett växande, allvarligt grundläggande problem som familjehundar och deras människor står inför i den moderna världen, en komplicerad sanning som ingen egentligen pratar om. Många "beteendeproblem" är bara symptom på detta större problem. Du måste upptäcka och ta itu med varför beteenden händer innan du kan fråga hur du ändrar det, eftersom du inte kan lösa ett problem som du inte förstår.


Är du redo att gå bortom hundträning och hitta hela sanningen och verkligen möta din hund?

Jag är redo att hjälpa er att med nya insikter, förståelser och överenskommelser i relationen – för allas skull.


Välkommen till Family Dog Mediation®

PEOPLE HELPING PEOPLE GROW TOGETHER IN THE DOG INDUSTRY


Åsikterna är många om de människor som arbetar eller har arbetat med aversiva metoder i någon form. Men alla individer gör vad hjärnan lärt sig och är van att göra, tills man skaffat sig mod, mer kunskap, vet bättre och utvecklats.

Om en människa ber om hjälp för att lära sig mer och göra annorlunda, är det oansvarigt att inte öppna dörren och leda dom rätt.


Jessica Åkerström

- Co-founder of Dog People Evolution

INTERNATIONELL HUNDKONFERENS

STOCKHOLM - SWEDEN

2025

(Uppdaterad information kommer inom kort!)

CHANGE is comming

Are you?

En konferens som kommer att förändra ditt sätt att se på beteende, relationer och hundträning för alltid!


Dog People Evolution (DPE) Sverige är den första konferensen av sitt slag med de mest kända och välbehövliga rösterna i hundvärlden. Denna globala sammankomst kommer att hållas både online och på plats i Sverige med ett enda syfte - att hjälpa människor som vill utvecklas som hundmänniska.