Våra fantastiska produkter!


 

13. Jan, 2020

UNDERBARA MÖJLIGHETER!!!

Dagarna på MyDog var fulla av magiska möten, inspirerande samtal och fantastiskt nätverkande!! Att få berätta för alla om vår fantastiska produkt CleanyTeeth ultraljudstandborste för hundar är så enormt roligt!!!

⭐️⭐️⭐️ Ett stort och varmt TACK(!) till Jessica Frohagen, vår återförsäljare DelMarDogs i Kungsbacka som ställde upp med monteryta, utan er hade helgen inte blivit lika stor succé. NI ÄR GULD VÄRDA OCH FANTASTISKA!! ⭐️⭐️⭐️

ALLA(!) jag talat med har visat ett stort intresse och många vill nu arbeta med att erbjuda tandbehandlingar på sina hundtrim, hunddagis, hundskolor etc.

Veterinärer jag har talat med vill veta mer för att kunna rekommendera sina patienter och kunder en konsumentvänlig produkt som kan hjälpa till att hålla hundens tänder rena och fria från tandsten mellan besöken hos dom själva.

Onlinebutiker vill ha den i sitt sortiment eftersom kunderna börjar efterfråga den, vilket kommer resultera i lättare tillgänglighet inom kort för alla konsumenter runt om i landet.

Jag har talat med massor av spännande kändisar, instagramstjärnor och journalister mm. ALLA är nyfikna och vill veta mer!!!

Det är så otroligt roligt när något man brinner för landar väl i mottagarens famn och nu arbetar jag för fullt med att sammanställa hela detta enorma kontaktnät som har skapats runtomkring mig.

Resor ska planeras för att besöka och utbilda fler i landet för att kunna börja med tandvård med ultraljud. Webinar, föreläsningar, utbildningstillfällen och mycket mycket mer är i min kalender att göra nu.

Men viktigast av allt är att se till att hålla bollen i rullning nu och fortsätta få ut informationen om att vi finns.
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Hjälp mig genom att dela mina inlägg, följ oss på Instagram och Facebook. Berätta för vänner och bekanta om hur viktigt det är att ta hand om hundens tänder och tipsa dom om oss!
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Hjälp oss hjälpa fler hundar till en bättre hälsa genom att sprida ordet om att det nu finns en ljudlös och vibrationsfri konsumentprodukt med 100% ultraljud som hjälper till att läka inflammationer och ta bort tandsten, UTAN STRESS och UTAN NEDSÖVNING!!

⭐️ TILLSAMMANS HJÄLPER VI FLER HUNDAR TILL EN BÄTTRE HÄLSA!⭐️NU KÖR VI!!!!⭐️

30. Dec, 2019

Jess2dogs-CleanyTeeth Sweden kommer till MyDog!

Succén var ett faktum på Stockholom hundmässa 14-15 december. Vi fick många nya kunder, återförsäljare och hundföretagare som så småningom kommer erbjuda tandvård med ultraljudstandborsten i sin verksamhet runt om i landet. Därför kommer vi även att delta på MyDog-mässan i Göteborg 3-6 januari. Vi kommer stå i en av våra återförsäljares monter, Del Mar Dogs, för att visa och sälja ultraljudstandborsten.
Varmt välkommen!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#jess2dogs #cleanyteethsweden #ultraljudstandborsteförhundar

14. Dec, 2019

WOW VILKEN RESPONS!!

Nu har vi avverkat första dagen av två på Stockholms hundmässa. Vi har pratat oavbrutet om vår ultraljudstandborste i nästan 12 timmar i streck. Vi har sålt mängder av tandborstar och delat ut ännu fler visitkort och broschyrer till alla underbara och nyfikna människor som kommit och besökt oss i vår monter AG:37. Tack för att ni kom!!!
Nu laddar vi för morgondagen och hälsar alla er som inte kunde komma idag varmt välkomna imorgon!

25. Nov, 2019

Cleany Teeth Sweden

Äntligen har vi fått in en produkt på Svenska marknaden som hjälper till att ta bort plack och tandsten från våra hundars tänder. Mjukt ultraljud bryter ner tandstenen och rengör tänderna utan att hunden behöver varken bedövning eller sövas ner med narkos. Besök oss i vår monter i gallerigången vid östra entrén under Stockholms stora hundmässa den 14-15 december så berättar vi mer.

18. Nov, 2019

Pomeranian Grooming

Nu har vi byggt på kunskapsbanken med ett deltagande i show grooming of Pomeranian. Mycket lärorikt och kul. Välkommen alla pomme-ägare till Hundtrim Schamponix. Vi kan din ras!